processor

  veelgestelde vragen

  Hier vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen

  Waar is het kantoor van Seguro Parking?
  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Balsicas, Murcia, ongeveer10 minuten van San Javier Airport. Op onze parkeerplaats in Alicante hebben wij een bijkantoor. Seguro Parking is een onderdeel van Seguro Storage SL. Onze andere bedrijfsactiviteiten betreffen self storage, verhuisondersteuning en kleine lokale transporten. Het grootste deel van de administratie van onze parkeerservices worden uitgevoerd op ons hoofdkantoor en voor Alicante gedeeltelijk op ons bijkantoor

  Hoe vaak kan ik mijn auto inleveren en ophalen met een jaarcontract?
  Net zoveel als u wilt! Er is geen limiet. Iedere keer als u vliegt van Murcia, Alicante of Valencia Airport, staan wij klaar op het afgesproken tijdstip op het vliegveld om de sleutels van uw auto in ontvangst te nemen. Bij aankomst staan we er ook weer om u de sleutels terug te geven. Zelfs als u iedere week zou vliegen. Dit zou ons natuurlijk een hoop werk opleveren voor hetzelfde bedrag, maar dat is “part of the deal”….

  Kan ik de auto ook naar de parkeerplaats brengen in plaats van naar het vliegveld?
  Onze logistiek is gebaseerd op ontmoetingen met u op het vliegveld. Daar zijn we helemaal op ingericht. Indien u bij uitzondering af wilt wijken van deze standaard, dan kan dat altijd in overleg met ons. Wij vragen u om hierover van tevoren contact met ons op te nemen en dan gaan we het regelen voor u. Wij denken graag in oplossingen, niet in beperkingen.

  Kan ik een parkeerplaats van Seguro Parking bezoeken?
  Natuurlijk! Wij zijn trots op onze parkeerplaatsen en wij laten u graag alle zien. Er is geen geheimzinnigheid over waar wij uw auto parkeren. Laat u ons aub weten wanneer het u schikt en wij heten u van harte welkom.

  Zijn de parkeerplaatsen beveiligd?
  Het enige wat wij hierover willen bekend maken is dat onze parkeerplaatsen 24/7 beveiligd zijn. Om veiligheidsredenen treden wij hier op onze website niet over in detail. Het is een mix van persoonlijke, en technische beveiliging, aangevuld met honden die niet van vreemden houden…

  Is mijn auto verzekerd tijdens het parkeren?
  Vanaf het moment dat u ons de sleutel van uw auto aan ons geeft tot het moment dat wij de sleutels weer aan u terug bezorgen is alles wat er met uw auto gebeurd onze verantwoordelijkheid. Onze bedrijfsvoering is verzekerd bij Liberty Seguros.

  Waar ontmoeten wij Seguro Parking op het vliegveld?
  Op de pagina “Op het vliegveld” van deze website vindt u een gedetailleerde beschrijving van de “meet & greet”procedure op het vliegveld.

  Mag iemand anders dan ikzelf de auto ophalen?
  De eigenaar van de auto kan iedereen autoriseren om zijn auto te gebruiken door de volledige naam/namen en paspoortnummer(s) aan ons persoonlijk door te geven. Uiteraard zullen wij op het vliegveld een ID-check doen voordat we de auto afleveren.

  Ik maak gebruik van verschillende vliegvelden. Kan dit binnen één contract?
  Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij kennen zogenaamde dual contracten, waarmee u een combinatie kunt maken tussen Murcia en Alicante Airport of Valencia en Alicante Airport. Twee vliegvelden in één contract dus. Als de auto door ons van het ene vliegveld naar het andere moet worden verplaatst, dan is dat zo geregeld, want dat valt binnen het contract. U kunt dus vertrekken van het ene vliegveld en aankomen op het andere; wij zorgen ervoor dat uw auto op u staat te wachten. Zie voor de condities de informatie op de pagina “Onze tarieven”.

  Kan ik mijn contract verlengen in onverwachte omstandigheden?
  Uiteraard! Dit is precies de reden waarom u voor kortere contracten achteraf betaalt en niet vooraf. Als u later (of eerder) terugvliegt, hoeft u ons alleen maar te bellen of te mailen en we passen alles aan voor u. Als de auto langer bij ons blijft, betaalt u gewoon de het aantal dagen dat de auto bij ons geparkeerd heeft gestaan. U kunt de kosten altijd terugvinden in onze prijslijst op deze website. Geen verrassingen bij aankomst dus.