Kort en Lang parkeren

Op de luchthavens van Murcia en Alicante RESERVEER NU

Lange en Korte termijn parking bij de vliegvelden van Murcia en Alicante

Op vliegveld murcia

Op de dag van vertrek kunt u uw auto parkeren op de openbare parkeerplaats van Murcia Airport. Neem de parkeerkaart mee als u onze vertegenwoordiger ontmoet, maar laat de autopapieren in de auto, waar u deze altijd bewaart.

Lees meer

Op vliegveld alicante

Volg de borden P PARKING. Er zijn 4 ingangen naar de parkeerplaats. Neem een van de twee RECHTERZIJ-barrières en rijd met uw auto naar de 5e verdieping. Zodra u op de 5e verdieping arriveert, gaat u naar rechts en parkeert uw auto zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats. rechterhoek mogelijk. Wij wachten daar op het afgesproken tijdstip op u om uw autosleutels en de parkeerkaart op te halen. Vanaf daar is het een korte wandeling via de voetgangersbrug rechtstreeks naar DEPARTURES.

Lees meer

Op vliegveld valencia

Voor reserveringen op de parking bij Valencia, neemt u contact op met Servirent tel:+34 961522085 of email naar info@servirentvalencia.es

Lees meer

HANDIG, MAKKELIJK EN ACCURAAT

MEET & GREET OP MURCIA EN ALICANTE AIRPORT. GEMAKKELIJK, SNEL EN ALTIJD OP TIJD

VOOR HET DERDE JAAR GENOMINEERD VOOR BESTE AIRPORT PARKING SERVICE. WIJ STREVEN ERNAAR DEZE AWARD OPNIEUW TE WINNEN IN 2022 ZOALS WE DEDEN IN 2018 EN 2019 (IN 2020 EN 2021 WAREN ER GEEN NOMINATIES VANWEGE COVID)

Parking overview 1

Parking overview 2

Seguro Parking biedt lang en kort parkeren op de vliegvelden van Murcia (Corvera) en Alicante. Onze parkeerplaatsen zijn heel dicht bij de vliegvelden: ongeveer 4 kilometer van vliegveld Murcia en direct naast de terminal in Alicante. Al onze parkeerplaatsen zijn 24/7 beveiligd.

Bij ons kunt u contracten afsluiten vanaf 1 dag tot een jaar. Hoe langer u bij ons parkeert, hoe lager de dagprijs tot een fractie van wat u betaalt op de vliegvelden zelf. Op de pagina Prijzen kunt u onze prijzen terugvinden en op de pagina Reserveringen kunt u de website binnen een paar seconden laten uitrekenen wat de kosten in uw geval zullen zijn.

Wij bieden een twee-vliegvelden-contract-in-één contract voor Murcia & Alicante: uw auto inleveren op het ene vliegveld en ophalen vanaf het andere. Dit kan met korte contracten, maar ook met jaarcontracten. Dit biedt u maximale flexibiliteit met het zoeken naar de laagste ticketprijzen. U vliegt gewoon met de goedkoopste vlucht en wij zorgen ervoor dat uw auto op het juiste vliegveld klaar staat.

Op Murcia en Alicante hoeft u niet naar onze parkeerplaats te zoeken: wij komen naar u toe.

Op de pagina Op het vliegveld kunt u lezen hoe het werkt. In het kort: Op Murcia en Alicante ontmoeten wij u op het vliegveld op een tijdstip dat u bepaalt. Wij staan op het afgesproken moment al op u te wachten. U overhandigt ons de autosleutels, wij tekenen uw voucher (indien u dit wenst) en u kunt gaan inchecken voor uw vlucht. Ondertussen rijden wij uw auto naar onze beveiligde parkeerplaats, net buiten het vliegveld. Bij aankomst terug staan wij opnieuw op u te wachten. U hoeft ons echt niet te bellen. Bij een kort contract rekenen wij ter plekke het parkeertarief af (contant of met een creditcard). Bij een lang contract heeft u al betaald en u kunt direct vertrekken naar uw (Spaanse) bestemming. Sneller kan gewoon niet!

Reserveringen
Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij altijd om van tevoren een reservering met ons te maken. Dit kunt u heel gemakkelijk en snel online doen via de gebruiksvriendelijke pagina Reserveringen van deze website. Van uw reservering ontvangt u altijd direct een bevestiging in uw mailbox. Bent u niet zo van de computers of heeft u een last-minute reservering, dan kunt u ons altijd bellen op nummer 622 062 115.

Online account
Wanneer u uw gegevens via ons online reserveringssysteem heeft ingevuld, ontvangt u direct uw persoonlijke inlog codes, waarmee u net zoveel reserveringen kunt boeken als u wilt. U hoeft ons nooit te emailen of te bellen over uw aankomst of vertrek; u boekt het gewoon online in uw eigen account. Elke boeking wordt direct bevestigd aan u binnen een paar seconden en u heeft de zekerheid dat we op u staan te wachten op het afgesproken tijdstip.

 

SEGURO PARKING MAAKT HET LEVEN OP HET VLIEGVELD GEMAKKELIJK!

 

Hoewel onze website is vertaald in 6 verschillende talen, spreken onze medewerkers op de vliegvelden Engels en Spaans.