processor

  op vliegveld murcia

  Hoe u ons ontmoet op vliegveld murcia

  Murcia International Airport (Corvera)

  Wij werken op het vliegveld met een “meet & greet service”. Heel gemakkelijk voor u als reiziger.

  Wij ontmoeten u altijd op het vliegveld zelf. Op de dag van uw vertrek kunt u de auto parkeren tegenover de vertrekhal van het vliegveld. Het liefst zo dicht mogelijk parkeren bij de linkerzijde van de terminal in de C Sectie. Wanneer u de borden "P PÚBLICO") volgt, dan komt u vanzelf via de slagbomen op de parkeerplaats uit. Wij staan al op u te wachten net buiten de vertrekhal (ARRIVALS LLEGADAS), dat is de meest linker ingang van de passagiersterminal als u naar het gebouw toeloopt. Zie foto hieronder:

  Corvera Arrivals

  U kunt ons herkennen aan onze paarse trui/shirt/jas met ons logo. Indien u er prijs op stelt dat wij de door u geprinte voucher voor u ondertekenen, als bewijs dat wij u ons de zorg over uw auto heeft toevertrouwd, zetten wij onze handtekening ter plekke.

  Bij het inrijden van de parkeerplaats heeft u een parkeerkaartje uit de automaat moeten nemen en u heeft uw auto daarna op een genummerde plaats geparkeerd. Wilt u dit nummer onthouden. Het staat op de grond geschilderd. Tijdens onze ontmoeting nemen wij de autosleutels en de parkeerticket van u in ontvangst en horen grag van u op welk nummer u uw auto heeft geparkeerd. Dit scheelt ons veel zoeken later.

  Terwijl u verder gaat met inchecken brengen wij uw auto direct naar onze parkeerplaats, slechts twee kilometer van de terminal, net buiten het vliegveld  is gesitueerd. Wij zullen dus geen grote afstand met uw auto gaan rijden.

  Bij uw aankomst terug op Murcia International Airport staan wij opnieuw op u te wachten, maar dan binnen in de aankomsthal. De auto is inmiddels weer op het vliegveld geparkeerd. Na afrekening van het parkeergeld aan ons (contant of creditcard) ontvangt u de autosleutels en een parkeerticket.

  Deze is voor uw rekening, maar zal nooit meer dan 2 euro bedragen, omdat wij altijd uw auto pas vlak voor uw aankomst op het vliegveld parkeren. In het geval van een vertraging houden we uw auto zo lang mogelijk op onze parkeerplaats. 

  Corvera LLegadas