processor

  Eénmalige parkeer kontrakten

  Wilt u een jaarcontract boeken, vul dan bij 'Parkeerperiode begint' de datum & tijd in van de eerste keer dat u uw auto wilt parkeren en bij 'Parkeerperiode eindigt' dezelfde datum & tijd een jaar later. Nadat u klaar bent met het indienen, kunt u in het reserveringssysteem andere data en tijden invoeren voor het ophalen en afleveren van uw auto.

  Aanvang parkeer periode
  Gewenste ontmoetings tijd op het vliegveld (niet de vertrektijd)
  DATUM
  TIJD
  Einde parkeerperiode
  Uw aankomsttijd op de luchthaven
  DATUM
  TIJD
  Vliegveld
  Dual contract
  RESERVERINGS INFO

  Wanneer u niet weet wanneer u terug vliegt en u dus nog geen terugvlucht hebt geboekt, vult u dan alstublieft een geschatte datum + aankomsttijd in. Dit heeft alleen consequenties voor de berekening van de (voorlopige) parkeerkosten. U kunt later in het reserveringsproces de terugkomst open laten. Dit maakt uw reservering tot één met een open einde.

  Wanneer u een contract met een open einde heeft geboekt, beschouwt u de prijs dan als een indicatie. Zodra we uw definitieve terugkeer hebben geboekt krijgt u van ons een bevestiging met het uiteindelijke tarief, welke berekend wordt volgens onze standaard prijslijst. Zie onze prijslijst elders op deze website.

  Als u een jaarcontract wilt boeken, vult u dan alstublieft in bij “Parkeertermijn start op:” de datum en het tijdstip waarop u uw auto voor de eerste keer bij ons wilt parkeren en bij “Aanvang parkeer periode:” dezelfde datum en tijdstip een jaar later. Nadat u het contract heeft geboekt, kunt u in uw nieuwe account net zoveel reserveringen boeken als u wilt binnen de gestelde termijn van een jaar.