processor

  op vliegveld alicante

  Hoe u ons ontmoet op vliegveld alicante

  Alicante Airport

  Wij werken op het vliegveld met een “meet & greet service”. Heel gemakkelijk voor u als reiziger.

  Wij ontmoeten u altijd op het vliegveld zelf. Op de dag van uw vertrek kunt u de auto parkeren tegenover de vertrekhal van het vliegveld. Op het afgesproken tijdstip staan wij al op u te wachten.

  Ons ontmoetingspunt is tegenover de vertrekhal, bij de parkeerplaatsen waar u kunt in- en uitladen. Let op onze paarse trui/shirt/jas met ons logo. Blijft u alstublieft bij uw auto. Wij kijken naar u uit en zullen u bij uw auto ontmoeten. Op deze locatie nemen wij de autosleutels van u in ontvangst, waarna wij uw auto direct naar onze beveiligde parkeerplaats brengen, welke net buiten de terminal is gesitueerd. Wij zullen dus niet vele kilometers met uw auto gaan rijden.

  Bij uw aankomst terug op Alicante Airport staan wij opnieuw op u te wachten op dezelfde plaats. De auto is inmiddels weer tegenover de vertrekhal geparkeerd. Nadat u bent aangekomen (op de begane grond) kunt u het beste via de lift naar de tweede etage (departures) gaan en dan naar buiten. Bij een kort contract kunt u het parkeergeld aan ons betalen, contant of met uw creditcard. Hierna overhandigen wij u de autosleutels en u kunt direct vertrekken naar uw bestemming. 

  map alicante