processor

  Over ons

  Seguro Parking. Wie zijn wij?

  Seguro Parking startte in April 2008 op Murcia Airport met de ambitie de beste service te willen bieden op een persoonlijke manier. Dat was en is nog steeds onze drijfveer. Ook nu we meer vestigingen hebben dan in 2008.

  De beste zijn kan alleen als je als bedrijf de beste gevonden wordt door de klanten. Dat willen wij bereiken door goed te luisteren naar wat onze klanten willen en zo de beste service te bieden. Dat is waarom wij hechten aan een persoonlijk contact met onze klanten. Met u dus. Wij ontmoeten u altijd persoonlijk op een van de vliegvelden, spreken korter of langer met u voordat u weer verder gaat en een email aan ons blijft nooit lang onbeantwoord. U houdt ons scherp.

  Deze benadering is de drijfveer van iedere mederwerker van Seguro Parking. Hoewel wij blij zijn met het vertrouwen dat u in ons stelt, zodra u zaken met ons gaat doen; uw vertrouwen waargemaakt hebben, daar zijn we veel trotser op. Alleen dan blijft u bij ons terug komen en vertelt u aan anderen dat Seguro Parking een goed bedrijf is om zaken mee te doen.

  about us1
  about us2
  Seguro Parking: een goed bedrijf voor haar klanten en een goede werkgever voor haar personeel!

  Is dit een mooi glad marketing praatje? Probeert u ons maar eens uit om te ervaren dat wij onze beloften waarmaken. Wij doen wat wij beloven en vaak nog meer.

  Arno Otto
  Directeur oprichter

  Ons adres

  Calle Mar del Norte, 18A
  30591 Balsicas (Murcia)

  Adressen van onze parkeerplaatsen

  Seguro Parking Murcia
  Camino de rotonda que enlaza el RM-16 con el RM-17
  30153 Corvera Murcia

  map corvera

  Seguro Parking Alicante
  Ctra. N-338 – Polígono 40-136
  03195 El Altet

  map alicante