processor

  inbegrepen extra diensten

  een overzicht van onze inbegrepen en extra services

  Bij de prijs inbegrepen services

  Aflevering van uw auto aan vrienden, familie of bekenden
  Op verzoek leveren wij uw auto af aan personen die door uzelf (de eigenaar van de auto) hiervoor zijn geautoriseerd, bijvoorbeeld familie, vrienden of huurders van uw vakantiewoning. Dit bespaart u ingewikkelde en dure afspraken met sleutelhouders van uw Spaanse huis. Die hoeven niet langer met uw auto of shuttle services naar het vliegveld te komen om mensen op te halen. Door ons beveiligingssysteem is het volkomen vertrouwd om uw auto aan anderen buiten uzelf af te laten leveren. Als u klant van ons bent geworden, leggen wij dit graag aan u uit. Het enige wat wij verder van u vragen, is aan de gebruikers van uw auto uit te leggen hoe de procedure op het vliegveld er uitziet en wat ze mogen verwachten van ons. Om onduidelijkheden te voorkomen.

  Geen zorgen garantie
  Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u na aankomst op het vliegveld, zo snel mogelijk door kunt reizen met uw auto*. Als uw auto onverhoopt een lege band blijkt te hebben, leggen wij het reservewiel er gratis onder. Indien de accu leeg blijkt te zijn, starten wij uw auto op. Tijdens een lange parkeertermijn, checken wij de auto met regelmaat of er geen problemen zijn.

  Vermoeden wij technische problemen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken uw auto altijd klaar voor aflevering de dag vóór uw aankomst. Mocht er iets zijn, dan hebben wij nog tijd om ervoor te zorgen dat we de auto alsnog probleemloos aan u kunnen afleveren. Het laatste wat u wilt als u aankomt op het vliegveld is een mededeling dat uw auto het niet doet…
  *Op voorwaarde dat de auto niet in een slechte conditie was toen u deze bij ons afleverde.

  Gratis wasbeurt
  In zuidelijk Spanje kunnen auto’s erg stoffig en vies worden na een paar dagen. Seguro Parking levert uw auto altijd netjes gewassen aan u af. Wij wassen uw auto met de hand. U hoeft dus niet bang te zij dat vieze rolborstels de lak van uw auto onnodig beschadigen.

  Vertragingen of annuleringen van vluchten
  Vaak weten wij in een vroeg stadium wanneer een vlucht vertraagd of zelfs geannuleerd is. Bij een gewone vertraging houden wij dit voor u in de gaten en hoeft u niets te ondernemen. Wij zullen de auto gewoon wat later naar het vliegveld brengen. Wanneer het echter een vertraging van meer dan 12 uur betreft of een annulering van uw vlucht (wegens weersomstandigheden of een staking oid), dan zullen wij proberen met u in contact te komen om u hiervan op de hoogte te stellen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u in uw account een telefoonnummer heeft vermeld waarop wij u daadwerkelijk kunnen bereiken.

   

  Last minute reserveringen in een jaarcontract 

  Met een jaarcontract kunt u bij ons tot op het laatste moment een reservering maken. Wij bieden u maximale flexibiliteit. Echter wij rekenen voor reserveringen die korter dan 12 uur van tevoren worden ingeboekt 10,00 euro.  

   

  Extra services (niet bij de parkeerprijs inbegrepen)

  Voor iedere extra service bij ons geldt: u betaalt pas als het werk is gedaan. Geen vooruitbetalingen!
  Terwijl u buiten Spanje verblijft en wij uw auto onder onze hoede hebben, kunnen wij allerhande zaken regelen rondom uw auto. U heeft de zekerheid dat de extra services zijn uitgevoerd en afgerond, wanneer u de auto weer komt afhalen van het vliegveld. Daar zorgen wij voor. Als u ons opdracht hebt gegeven voor een extra service, zullen wij altijd eerst een prijsopgave aan u sturen en wachten op uw akkoord, voordat wij het werk starten.

  ITV
  Wij onderhouden goede contacten met het ITV station in San Pedro del Pinatar (5 kilometer van onze parkeerplaats in Murcia, met het station in Alicante (10 minuten rijden) en het station in Valencia. Door deze contacten zijn wij regelmatig in staat om de technische mensen kleine dingen door de vingers te laten zien, waarop een auto normaal niet door de keuring zou komen. In het algemeen bieden beide stations prima service, gedegen controles en helpen ze ons graag. In tegenstelling tot andere stations waar wij in het verleden zaken mee hebben gedaan.

  Kilometerbeurten
  Wij hebben op beide parkeerplaatsen onze eigen gediplomeerde automonteurs die van een eenvoudige olie en filter vervanging tot een zogenaamde “grote” beurt kunnen uitvoeren. Als er aandachtspunten worden gevonden die buiten de kilometerbeurt vallen, zullen wij altijd eerst met u overleggen voordat we het extra werk uitvoeren. “Bij ons nooit een verrassingsrekening”…

  Reparaties
  Als er technische problemen zijn met uw auto, kunnen wij onze automonteurs op uw verzoek een inschatting laten maken van de kosten. Pas nadat wij met u hebben overlegd en na uw goedkeuring starten wij de reparatie. Het enige wat wij niet zelf doen is het vernieuwen van gas in airconditionings. Dat besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf.

  Schade reparaties
  Als uw auto schade heft opgelopen na uw laatste bezoek aan de supermarkt of u heft dat kleine betonnen paaltje over het hoofd gezien: wij hebben zeer geode contacten met twee schade herstelbedrijven die iedere schade kunnen herstellen. Zij leveren de hoogste kwaliteit en hebben onze klanten nog nooit teleurgesteld met de kwaliteit van hun werk of het op tijd afleveren van de auto. Wij zorgen voor een prijsopgave en na uw goedkeuring regelen wij alles, zodat uw auto weer helemaal hersteld op u staat te wachten als aankomt op het vliegveld.

  Car wash
  Iedere keer als wij uw auto afleveren aan u hebben wij uw auto gewassen. Dat is een basis schoonmaakbeurt. Wij kunnen meer dan dit. Met onze premium valet service geven wij uw auto een extra schoonmaakbeurt, worden de wielen aangepakt en wordt uw auto streep-loos aan u afgeleverd. Wij kunnen uiteraard ook de binnenkant helemaal reinigen van al het zand, zonnebrandcrème vlekken, hondenharen etc. Daar hebben wij professionele apparatuur voor.

  Autohoezen
  Het heeft ons een jaar gekost om de juiste kwaliteit autohoezen te vinden, die het langere tijd uithouden in de moeilijke klimaatomstandigheden in dit deel van Spanje. De meeste hoezen waren na één seizoen al versleten, waaiden er steeds af of beschadigden de auto en de auto die ernaast stond geparkeerd. De hoezen die wij nu leveren houden het al 4 jaar uit. Zonder problemen. Als u bij ons een autohoes koopt, doen wij die gratis over de auto, iedere keer als de auto bij ons terug komt.

  Als u zelf een autohoes meeneemt, dan zullen wij beoordelen of de hoes geschikt is om op de auto te hebben in de moeilijke klimaatcondities van dit deel van Spanje. De hoes moet van hoge kwaliteit zijn en voorzien van deugdelijke spanbanden om afwaaien te voorkomen. Als wij er niet van overtuigd zijn dat de hoes geschikt is, dan zullen wij deze direct terugleggen in de auto. Wij zijn niet aansprakelijk voor de staat van de hoes of enige schade die door de hoes is veroorzaakt aan de auto.

  Kenteken overzetten op Spaans kenteken
  Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het omzetten van in Nederland of België geregistreerde autos op een Spaans kenteken. De hele procedure kan nemen kunnen wij u uit handen nemen. Op voorhand sturen wij u een prijsopgave. Die is voornamelijk afhankelijk van de officiële economische waarde in Spanje en de hoogte van de emissies. Geen verrassingen achteraf dus. Het enige wat u hoeft te doen, is het regelen van een paar kopieën van uw persoonlijke documenten. Wij doen de rest.