processor

  På Alicante Flyplass

  hvordan vi vil møte

  Alicante flyplass

  På flyplassen tilbyr vi en "Velkomst"-tjeneste. Svært enkelt for deg som reisende.

  Vi møter deg alltid på selve flyplassen. På dagen for avreise kan du parkere bilen på motsatt side av avgangshallen på flyplassen. Til avtalt tid vil vi allerede vente på deg. Vårt møtested er på motsatt side av avgangshallen, på parkeringsplasser der du kan laste og losse. Se etter vår lilla genser/skjorte/jakke med vår logo.

  Hold deg ved bilen din. Vi vil være på utkikk etter deg og vil møte deg ved bilen din. Her mottar vi bilnøklene fra deg, og deretter vil vi bringe bilen direkte til vår sikrede parkeringsplass, som ligger like utenfor terminalen. Så vi kommer ikke til å kjøre så mange kilometer med bilen din.

  Vi vil vente på deg igjen på samme sted ved din retur til Alicante flyplass. Bilen vil igjen bli parkert på tvers fra avgangshallen. Etter din ankomst (i første etasje), tar du heisen til andre etasje (avganger) og deretter går utendørs. Hvis du har en kort kontrakt, kan du betale oss parkeringsavgiften med kontanter eller kredittkort. Etterpå vil vi gi deg bilnøklene og du vil være i stand til å reise til destinasjonen din med en gang.

  map alicante