processor

  ofte stilte spørmål

  Below you will find the answers to the most frequently asked questions

  Hvor er kontoret til Seguro Parking?
  Vårt hovedkontor ligger i Balsicas, Murcia, ca. 10 minutter fra San Javier flyplass.
  Vi har en filial på vår parkeringsplass i Alicante.
  Seguro Parking er en del av Seguro Storage SL. Våre andre selskapsaktiviteter omhandler selvlagring, flyttestøtte og små lokale transporter.
  Den største delen av forvaltningen av våre parkeringsplasstjenester er utført ved vårt hovedkontor og for Alicante delvis ved vår avdeling.

  Hvor ofte kan jeg avlevere og opphente bilen min med en årskontrakt?
  Så ofte du vil! Dette er ubegrenset. Hver gang du flyr fra Murcia, Alicante eller Valencia flyplass, vil vi være klare til avtalt tid på flyplassen, for å motta nøklene til bilen din. Ved ankomst vil vi også være der for å gi deg nøklene tilbake. Selv om du ønsker å fly hver uke.
  Selvfølgelig vil dette bety mye arbeid for oss, for samme sum penger, men det er "en del av avtalen"....

  Kan jeg også bringe bilen til parkeringsplassen i stedet for til flyplassen?
  Vår logistikk er basert på å møte deg på flyplassen. Det er det vi er fullt fokusert på. Hvis du ønsker å avvike fra denne standarden som et unntak, er dette alltid mulig i samråd med oss. Vi ber deg om å ta kontakt med oss om dette på forhånd, og da vil vi ordne det for deg. Vi liker å tenke på løsninger, ikke begrensninger.

  Kan jeg besøke en Seguro Parking parkeringsplass?
  Selvfølgelig! Vi er stolte av vår parkeringsplass og har lyst til å vise deg alt. Det er ingen hemmelighet hvor vi parkerer bilen. Gi oss beskjed når det passer deg, og vi ønsker deg velkommen med åpne armer.

  Blir parkeringsplassene sikret?
  Det eneste vi ønsker å gjøre kjent om dette er at våre parkeringsplasser er sikret 24/7. Vi vil ikke gi noen detaljer om dette på våre nettsider, av sikkerhetsmessige grunner. Det er en blanding av personlig og teknisk sikkerhet, samt hunder som ikke liker fremmede...

  Er bilen min forsikret under parkeringsperioden?
  Fra det øyeblikket du overleverer bilnøklene til oss, frem til det øyeblikk vi gir nøklene tilbake til deg, er alt som skjer med bilen din vårt ansvar.
  Vår drift er forsikret av Liberty Seguros.

  Hvor møter vi Seguro Parking på flyplassen?
  På siden "På flyplassen" av denne nettsiden finner du en detaljert beskrivelse av "Velkomst"-prosedyren på flyplassen.

  Kan noen andre enn meg selv hente bilen?
  Eieren av bilen kan autorisere hvem som helst til å bruke bilen sin ved å personlig gi oss fullt navn og passnummer(e). Selvfølgelig vil vi utføre en ID-sjekk på flyplassen før vi overleverer bilen.

  Jeg gjør bruk av ulike flyplasser. Passer dette innen én kontrakt?
  Dette er ikke noe problem i det hele tatt for oss. Vi har såkalte doble kontrakter, som du kan lage en kombinasjon med mellom Murcia og Alicante flyplass eller Valencia og Alicante flyplass. Dette betyr to flyplasser i én kontrakt. Hvis vi må bilen fra en flyplass til den andre, vil det bli arrangert raskt, fordi dette faller innenfor kontrakten. Så du kan reise fra en flyplass og ankomme den andre; vi vil sørge for at bilen din venter på deg.
  For vilkårene, se informasjonen på siden "Våre priser".

  Kan jeg forlenge kontrakten min ved uventede omstendigheter?
  Selvfølgelig! Dette er nettopp grunnen til at du betaler etterpå og ikke på forhånd hvis du har en kort kontrakt. Hvis du flyr tilbake senere (eller før), trenger du bare å ringe oss eller sende e-post og vi vil justere alt for deg. Hvis bilen skal bli hos oss lenger, vil du kun måtte betale for det antall dager som bilen har vært parkert hos oss. Du kan alltid finne prisene i vår prisliste på denne nettsiden. Så, ingen overraskelser ved ankomst.