Kort og Langtidsparkering

I Murcia og Alicante flyplass BESTILL Nå

Lang- og korttidsparkering ved Murcia og Alicante flyplass.

På murcia flyplass

Vi møter deg alltid på selve flyplassen. På dagen for avreise kan du parkere bilen på motsatt side av avgangshallen på flyplassen. Vi vil allerede vente på deg i avgangshallen, i nærheten av kontorene til flyselskapene

Les mer

På alicante flyplass

På flyplassen tilbyr vi en "Velkomst"-tjeneste. Svært enkelt for deg som reisende. Vi møter deg alltid på selve flyplassen. På dagen for avreise kan du parkere bilen på motsatt side av avgangshallen på flyplassen. Til avtalt tid vil vi allerede vente på deg.

Les mer

På valencia flyplass

You can drop your car off at our brand new office at Manises (see below please for a route description) and we will take you with our mini bus to the airport, which takes only three minutes. On your arrival, please call us right after you have collected your luggage or (if only with hand luggage)

Les mer

PRAKTISK, ENKEL OG NØYAKTIG

VELKOMST VED MURCIA OG ALICANTE FLYPLASS. ENKELT, HURTIG OG ALLTID I TIDE

FOR THE THIRD YEAR RUNNING NOMINATED FOR BEST AIRPORT PARKING SERVICE. WE STRIVE TO RECEIVE THE AWARD AGAIN IN 2022, AS WE DID IN 2018 AND 2019 (IN 2020 AND 2021 THERE WERE NO NOMINATIONS DUE TO COVID)

Parking overview 1

Parking overview 2

Seguro Parking tilbyr parkeringsmuligheter for en lang og kort tid på flyplassene i Murcia (Corvera) og Alicante. Våre parkeringsplasser er plassert svært nær flyplassene: ca. 4 kilometer fra flyplassen Murcia, rett ved siden av terminalen i Alicante. Alle våre parkeringsplasser er under overvåkning 24/7.
Hos oss kan du opprette kontrakter fra 1 dag til 1 år. Jo lengre du parkerer hos oss, jo lavere daglig pris til en brøkdel av hva du betaler på selve flyplassene.

På siden Priser finner du våre priser, og på siden Reservasjoner kan du la nettsiden beregne kostnadene dine i løpet av få sekunder.
Vi tilbyr en to-flyplasser-i-én-kontrakt for Murcia og Alicante: forlat bilen på en flyplass og hent den ved den andre. Dette er mulig med korte kontrakter, men også med årskontrakter. Dette gir deg maksimal fleksibilitet når du er på jakt etter de laveste billettprisene. Du kan helt enkelt fly med den billigste flyvningen, og vi sørger for at bilen er klar for deg ved riktig flyplass.

Du trenger ikke å lete etter vår parkeringsplass: vi vil komme til deg.

På siden På flyplassen kan du lese hvordan det fungerer. Kort sagt: Vi vil møte deg på flyplassen til et tidspunkt som passer for deg. Vi venter allerede på deg ved det tidspunktet vi ble enige om. Du overlater bilnøklene til oss, vi registrerer ditt bilag (hvis du ønsker at vi skal det), og du kan gå inn og sjekke inn for flyvningen. I mellomtiden vil vi kjøre bilen til vår sikrede parkeringsplass, like utenfor flyplassen. Vi vil vente på deg igjen ved din retur. Du trenger ikke å ringe oss. Hvis du har en kort kontrakt, fakturerer vi parkeringsavgiften på stedet (kontant eller med kredittkort). Hvis du har en lang kontrakt, da har du allerede betalt, og du kan umiddelbart reise mot din (spanske) destinasjon. Prosessen kan ikke bli noe raskere!

Reservasjoner
For å kunne stå til tjeneste for deg så effektivt som mulig, vil vi alltid be deg om å foreta en reservasjon hos oss på forhånd. Du kan gjøre dette på nettet veldig enkelt og raskt via den brukervennlige siden Reservasjoner her på denne nettsiden. Du mottar alltid en umiddelbar e-postbekreftelse på reservasjonen din. Hvis du ikke er så flink med datamaskiner, eller hvis du har en siste øyeblikk-reservasjon, kan du alltid ringe oss på nummer 622 062 115.

Nettkonto
Hvis du har oppgitt din informasjon via vårt elektroniske reservasjonssystem, vil du umiddelbart motta dine personlige innloggingskoder, som vil tillate deg å legge inn så mange reservasjoner som du vil. Du trenger aldri å sende e-post eller ringe oss om din ankomst eller avgang; du kan helt enkelt bestille på nettet med din egen konto. Hver bestilling bekreftes direkte til deg i løpet av få sekunder, og du har vissheten om at vi vil vente på deg til avtalt tid.


SEGURO PARKING FORENKLER LIVET PÅ FLYPLASSEN UTEN SIDESTYKKE!

 

Selv om vår hjemmeside er på seks forskjellige språk, snakker våre ansatte ved flyplassene både engelsk og spansk.