processor

  Betal på farten

  Lag reservasjoner

  Parkeringsperiodens start
  Må møte på flyplassen (ikke avgangstid)
  DATO
  TID
  Parkeringsperiodens slutt
  Ankomst på flyplassen med fly
  DATO
  TID
  Flyplass
  Dobbel kontrakt
  RESERVASJON INFORMASJON

  Hvis du ikke vet når du kommer til å fly tilbake, og ikke har bestilt en returreise, kan du fylle ut en estimert dato + ankomsttid. Dette har bare konsekvenser for beregningen av parkeringskostnadene (foreløpige). Senere i reservasjonsprosessen kan du la ankomsten tilbake være åpen. Slik lar du reservasjonen være åpen.

  Hvis du har bestilt en åpen kontrakt, kan du se på prisen som en indikasjon. Så snart vi har fått informasjon om din definitive hjemreise, vil vi gi deg en bekreftelse med de endelige prisene, som vil bli beregnet i henhold til vår standard prisliste. Se vår prisliste andre steder på denne nettsiden.

  Hvis du ønsker å kjøpe en årskontrakt, kan du fylle ut dato og tidspunkt for når du først ønsker å parkere bilen hos oss under "parkeringsperioden starter den:" og samme dato og tidspunkt et år senere under "parkeringsperioden slutter den:". Etter at du har valgt kontrakten, kan du bestille så mange reservasjoner som du vil ha i den nye kontoen, innenfor angitt periode på et år.