processor

  inkludert tjenester

  en oversikt over våre inkluderte og ekstra tjenester

  Tjenester som inngår i prisen

  Levering av bilen til venner, familie eller bekjente
  På forespørsel vil vi levere bilen til folk som har blitt godkjent for dette av deg (eieren av bilen), for eksempel familie, venner eller leietakere av din fritidsbolig. Dette sparer deg for kompliserte og dyre avtaler med ledende innehavere av ditt spanske hus. De vil ikke lenger være nødt til å komme til flyplassen med bil eller transporttjenester for å plukke opp folk. På grunn av vårt sikkerhetssystem, kan du betro bilen din til andre mennesker enn deg selv. Hvis du har blitt kunde hos oss, vil vi gjerne forklare dette for deg. Den eneste vi ellers ber om fra deg, er at du forklarer flyplassprosedyren for de som bruker bilen din og hva de kan forvente av oss. Dette for å unngå forvirring.

  "Ingen grunn til bekymring"-garanti
  Vi vil gjøre alt vi kan for å sørge for at du kan reise med bilen din så raskt som mulig etter din ankomst til flyplassen *. Hvis bilen din uventet har et punktert dekk, vil vi sette på reservehjulet uten kostnad. Hvis batteriet viser seg å være tomt, vil vi bruke startkabler. I løpet av en lang parkeringsperiode, vil vi sjekke bilen din regelmessig for å sikre en problemfri tilstand. Hvis vi mistenker tekniske problemer, vil vi kontakte deg så snart som mulig. Vi forbereder alltid bilen for levering dagen før du ankommer.

  Hvis det eksisterer et problem, vil vi fortsatt ha tid til å sikre at vi kan levere bilen til deg problemfri. Det siste du ønsker når du ankommer flyplassen er nyheten om at bilen ikke fungerer...
  * Under forutsetning av at bilen ikke var i dårlig tilstand når du avleverte den til oss.

  Gratis vask
  I den sørlige delen av Spania kan biler bli veldig støvete og skitne etter noen dager. Seguro Parking leverer alltid bilen pent vasket. Vi vasker bilen for hånd. Så du trenger ikke å være redd for at de skitne vaskehallrullene vil skade lakken på bilen din unødvendig.

  Forsinkelser eller kanselleringer av flyvninger
  Vi vet ofte i en tidlig fase når en flyvning er forsinket eller kansellert. Ved en normal forsinkelse holder vi et øye med dette for deg, og du trenger ikke å gjøre noe. Vi vil bare bringe bilen til flyplassen litt senere. Men hvis det dreier seg om en forsinkelse på mer enn 12 timer eller en kansellering av flyvning (på grunn av værforhold eller en streik eller lignende), vil vi prøve å komme i kontakt med deg for å informere deg om dette. På grunn av dette er det nødvendig at du har oppgitt et telefonnummer i kontoen din slik at vi vil faktisk være i stand til å nå deg.


  Tilleggstjenester (ikke inkludert i parkeringsprisen)

  For hver tilleggstjeneste hos oss gjelder følgende: du betaler kun når arbeidet er utført. Ingen forskuddsbetalinger!
  Mens du bor utenfor Spania og vi tar vare på bilen din, kan vi arrangere en rekke saker som angår din bil. Du vil ha vissheten om at tilleggstjenestene er utført når du ankommer for å hente bilen på flyplassen. Vi vil sørge for det. Hvis du har bedt oss om en tilleggstjeneste, vil vi alltid sende deg et tilbud først og vente på godkjenning før vi begynner arbeidet.

  ITV
  Vi har gode kontakter ved ITV-stasjonen i San Pedro del Pinatar (5 kilometer unna vår parkeringsplass i Murcia), ved stasjonen i Alicante (10 minutters kjøring) og stasjonen i Valencia. På grunn av disse kontaktene er vi ofte i stand til å la teknikere holde et øye med små problemer, som ellers normalt ville forhindre godkjenning av en bil. Generelt tilbyr begge stasjonene utmerket service, grundige kontroller og de liker å hjelpe oss. I motsetning til andre stasjoner som vi har gjort forretninger med i det siste.

  Kilometervedlikehold
  På begge parkeringsplassene har vi våre egne sertifiserte bilmekanikere som kan utføre alt, fra et enkelt oljeskift og skifte av filter til et såkalt "omfattende" oljeskift. Hvis det oppdages punkter som faller utenfor kilometervedlikeholdet, vil vi alltid ta kontakt med deg før vi utfører noe ekstra arbeid. "Vi opererer aldri med noen overraskende faktura..."

  Reparasjoner
  Hvis bilen din har tekniske problemer, kan vi be våre bilmekanikere om å foreta en kostnadsestimering på forespørsel. Vi vil kun starte reparasjonene etter at vi har konsultert med deg og fått godkjenning. Det eneste vi ikke utfører på egen hånd er skifte av gass i klimaanlegget. Vi benytter et spesialisert selskap til dette.

  Skadereparasjoner
  Hvis bilen din har pådratt seg skade etter ditt siste besøk til supermarkedet, eller hvis du bumpet borti den lille betongklossen: vi har veldig gode kontakter med to karosseriselskaper som kan reparere alle skader. De leverer den høyeste kvalitet og har aldri skuffet våre kunder med kvaliteten på sitt arbeid eller med å få bilen ferdig i tide. Vi gir et tilbud, og etter godkjenning ordner vi alt slik at bilen vil være fullstendig reparert når den venter ved din ankomst på flyplassen.

  Bilvask
  Hver gang vi leverer bilen tilbake til deg, har vi vasket den. Dette er en grunnleggende rengjøring. Vi kan utføre mer enn dette. Med vår premium bilbetjenttjeneste gir vi bilen din en ekstra rengjøring, hjulene vedlikeholdes og bilen leveres deg helt ripefri. Selvfølgelig kan vi også rengjøre innsiden helt ved å fjerne all sanden, flekker laget av solkrem, hundehår etc. Vi har profesjonelt utstyr for det.

  Bildekker
  Det har tatt oss et år for å finne bildekkene av riktig kvalitet, som varer i lang tid i de vanskelige klimatiske forholdene i denne delen av Spania. De fleste av dekkene var allerede utslitt etter en sesong, de blåste av kontinuerlig eller påførte skade på både bilen og bilen parkert ved siden av. Dekkene som vi tilbyr nå har allerede vart i 4 år. Uten problemer. Hvis du kjøper et bildekke hos oss, setter vi det på bilen helt gratis, hver gang bilen returnerer til oss.

  Oversettelse av lisensnummer til et spansk lisensnummer
  Nå har vi over 7 års erfaring med oversettelse av en bil registrert i Nederland til en spansk lisensplate. Vi kan utføre hele prosedyren for deg. Vi sender deg et tilbud på forhånd. Dette avhenger for det meste av den økonomiske verdien i Spania og nivået av utslippene. Så ingen overraskelser etterpå. Det eneste du trenger å gjøre, er å lage noen kopier av dine personlige dokumenter. Vi utfører resten.