processor

  om oss

  Om Seguro Parking

  Seguro Parking startet i april 2008 ved Murcia flyplass med ambisjonen om å tilby den beste tjenesten på en personlig måte. Det var og fortsatt er vår motivasjon. Nå som vi har flere steder enn i 2008, gjelder dette fortsatt. Det å være det beste er bare mulig hvis kundene mener selskapet er best.

  Vi ønsker å oppnå dette ved å lytte til våre kunders ønsker og tilby den beste tjenesten på denne måten. Det er derfor vi verdsetter personlig kontakt med våre kunder. Dette betyr med deg.

  Vi møter deg alltid personlig på en av flyplassene, snakker med deg i kortere eller lengre tid før du fortsetter, og hvis du sender oss en e-post så er vi raske til å svare. Du holder oss på tå hev. Denne tilnærmingen er motivasjonen for hver ansatt hos Seguro Parking. Mens vi er fornøyde med den tilliten du betror oss, så snart du begynner å gjøre forretninger med oss; vi er mer stolte av det at vi er verdig din tillit. Bare da vil du stadig vende tilbake til oss, og du vil fortelle andre at Seguro Parking er et godt selskap å gjøre forretninger med.

  about us1
  about us2
  Seguro Parking: et godt selskap for dets kunder og en god arbeidsgiver for dets ansatte!

  Oppleves dette som overdreven markedsføring? Gi oss en sjanse og du vil oppleve at vi holder det vi lover. Vi utfører det vi lover og ofte enda mer.

  Arno Otto
  Direktør og grunnlegger

  Korrespondanseadresse

  Calle Mar del Norte, 18A
  30591 Balsicas (Murcia)

  Adresser til våre parkeringsplasser

  Seguro Parking Murcia
  Camino de rotonda que enlaza el RM-16 con el RM-17
  30153 Corvera Murcia

  map corvera

  Seguro Parking Alicante
  Ctra. N-338 – Polígono 40-136
  03195 El Altet

  map alicante